Kære medlemmer

Først og fremmest rigtig godt nytår til jer alle. Forhåbentlig har i nydt julen og nytåret, og er klar til at gi den en skalle – både fysisk og teoretisk, for vi har arbejdet hårdt for at tilbyde de absolut bedste rammer for opstarten.

Derfor kan vi med glæde orientere jer alle om, at vi er klar til følgende vintertræning:

Hver mandag med start mandag d. 3. januar 2022 kl. 18:30-19:45 i BBB, Brændekildevej 30, 5250 Odense SV. Træningen foregår udendørs på kunstgræsbane, og løber til udgangen af marts måned.

Hver onsdag med start den 5. januar kl. 18:30 træner vi på B1913 og ved Tåsinge Boldklub. Træningen foregår ved B1913 udendørs på løbebanen, og på Tåsinge er det udendørs på kunstgræsbanen. Efter den fysiske træning er der omklædning og efterfølgende teori som vi kender det.  

Vi har i 2021 fået en del nye medlemmer, og vi glæder os til at se jer alle til træning i FFK. Selvom man er ny og ikke har været en del af fællesskabet tidligere, så gør jer selv den tjeneste at mød op – det giver en både fysisk og teoretisk udvikling, og så giver det et stærkt socialt samvær med gode dommerkolleger.

På vegne af bestyrelsen
Mathias Bjørnø Kristensen